home mail_outline

Kimásztunk A Gödörből!

Shoot N Go 24-8 Mennyei Megyei

2017.10.31. 13:32

Vége a rémálomnak! 3 egymást követő kellemetlen vereség után újra összejött a győzelem! Mindannyian nagyon vártuk már, és bíztunk is benne, hogy előbb-utóbb megtörjük a kapufa-sorozatunkat. Az elmúlt meccsek kudarcai már a meccs előtt sem érződtek szerencsére a csapaton, és magán a hangulaton. Villámgyorsan kezdtük el a mérkőzést, valósággal nekirontott az első hármas az ellenfélnek, így alig több, mint egy perc elteltével máris 2-0 volt az állás. Folyamatosan jöttek a gólok, 6-0-ig meg sem álltunk, itt kaptunk először gólt.
A második félidő hozott némi lassulást az elején, illetve kissebb figyelmetlenségek révén gólokat is kaptunk, de sikerült túllendülni, és a végén ismét elindult az úthenger. Nagyon hiányzott már a győzelem, ugyanakkor tudjuk, hogy ezen a meccsen most kicsit erőnk felett is jól sikerült minden, szép este volt, így tovább! :)
A tabellát ide kattintva tudod megnézni.

Először...

Shoot N Go 13-17 Legalja

2017.10.03. 15:02

Először kapott ki tegnap a Shoot N Go. Rendkívül fáradt hangulatban kezdte meg a csapat a mérkőzést, és csak az utolsó percekre sikerült igazán felébredni, de ekkor már nem volt elég idő a feltámadáshoz. Kétes játékvezetői ítéletek miatt különösen nehéz elismerni az ellenfél győzelmét, de innen is gratulálunk nekik.
A tabellát ide kattintva tudod megnézni.

"A Végtelenbe, És Tovább!"

Shoot N Go 24-15 FC Dinamo Partizán

Sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte nagyszerű csapatunk! Ezúttal a csúszós pálya, és párás levegő is próbált kifogni rajtunk, de nem hagytuk! :P
Ezzel a győzelemmel pedig egyenesen a tabella első helyére röpültünk, csak így tovább!
A tabellát ide kattintva tudod megnézni.

Kemény Dió

E-Sense 14-19 Shoot N Go Fc

Újjabb győzelmet hozott a bajnokság második fordulója. Bár a végeredményben 5 gólos különbség látható, nem volt egyszerű mérkőzés. A meccs első háromnegyedében fej fej mellett haladt a két csapat a gólgyártásban, a végére azonban a hazai csapat erőnléte tompulni látszott, és ismét győzhetett a Shoot N Go.
A tabellát ide kattintva tudod megnézni.

Erős Kezdés

Hálátlanok 11-18 Shoot N Go Fc

Történetének első mérkőzésén máris győzött az SNG Fc! A Hálátlanok felett aratott 18-11 arányú győzelem két kulcsszereplője volt Kiss Dániel, és Takács Áron, akik összesen 13 gólt termeltek életük első cageball meccsükön.

Indulás!

Megalakult Shoot N Go Football Club

A frissen összeállt csapat idén elindult az osztályozó bajnokságban, hogy kiderüljön, milyen erőt képvisel, hogy hol kezdheti meg a télen rajtoló szezont. Mindent bele!